Friptură de toamnă

Friptură de toamnă
Autumn Pot Roast ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 608 calorii , 49 g de proteine și 29 g de grăsimi . Pentru 3,68 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de supă de vită, supă suplimentară de vită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 72% . Încercați Autumn Pot Roast , Autumn Pot Roast și Instant Pot Roast (friptură cu oală sub presiune) + VIDEO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate; se presara cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea în ulei pe toate părțile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Transferați într-un 5-qt. Care gateste incet. Acoperiți cu cartofi dulci, păstârnac, ceapă, roșii uscate la soare, usturoi, cimbru, foi de dafin și restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați bulionul și vinul; se toarnă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede. Grasimi degresate. Aruncați frunzele de dafin. Dacă doriți, îngroșați sucurile de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista