Friptură De Porc Umplută Cu Merișoare De Mere

Friptură De Porc Umplută Cu Merișoare De Mere
Friptura de porc umplută cu afine de mere necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 469 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 2647 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare și piper kosher, friptură de porc tăiată în centru, piper cayenne și șalotă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Friptură de porc cu coroană umplută cu afine, Friptură de porc umplută cu pere și afine, și Friptură De Porc Umplută Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Răciți friptura pentru a ușura tăierea: înainte de a începe carnea de porc, puneți friptura de porc la congelator timp de 30 de minute pentru a ușura tăierea. În timp ce carnea de porc se răcește, puteți face umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Faceți umplutura și glazura: aduceți toate ingredientele de umplutură la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până când merele sunt foarte moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine, rezervând lichidul. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a apăsa amestecul de mere din sită pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Întoarceți lichidul în cratiță și fierbeți la foc mediu-mare până când se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc, se lasă deoparte și se rezervă acest lichid pentru a fi folosit ca glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Pulsează amestecul de mere în robotul de bucătărie, aproximativ cincisprezece impulsuri de 1 secundă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
cuptor la 350 de grade F sau pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Butterfly the roast: veți "zbura dublu" friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
9
Așezați friptura în jos, cu partea grasă în sus. Introduceți cuțitul în friptură la 1/2 inch orizontal din partea inferioară a fripturii, de-a lungul părții lungi a fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Faceți o tăietură lungă de-a lungul fundului fripturii, oprindu-vă cu 1/2 inch înainte de marginea fripturii. S-ar putea să vă fie mai ușor de manevrat începând de la un colț al fripturii.
11
Deschideți friptura și continuați să tăiați jumătatea mai groasă a fripturii, păstrând din nou 1/2 inch de jos. Repetați până când friptura are o grosime uniformă de 1/2 inch peste tot atunci când este așezată.
12
Dacă este necesar, lăsați friptura la o grosime uniformă cu un kilogram de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
13
Întindeți umplutura pe friptură și înfășurați bine: condimentați bine interiorul fripturii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Întindeți umplutura pe friptură, lăsând o margine de 1/2 inch de la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Începând cu partea scurtă a fripturii, înfășurați-o foarte strâns. Asigurați-vă cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch. Condimentați Generos exteriorul fripturii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
16
Prăjiți în cuptor: 
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie, puneți-o în cuptor, pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Gatiti timp de 45 pana la 60 de minute, pana cand temperatura interna a fripturii este de 130 pana la 135 de grade F.
19
Ungeți cu jumătate din glazură și gătiți timp de 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
20
Scoateți friptura din cuptor sau grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Așezați-l pe o tăietură. Cortați-l cu folie pentru a se odihni și păstrați la cald timp de 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
22
Felie: feliați în bucăți late de 1/2 inch, îndepărtând sfoara de gătit în timp ce tăiați friptura.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
23
Se servește cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista