Friptură De Porc Portocalie Condimentată Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc portocalie condimentată cu aragaz lent. O porție conține 179 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.07 pe portie. Dacă aveți la îndemână miere, apă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură De Porc Cu Afine-Portocale Cu Aragaz Lent, Friptură de oală cu aragaz lent condimentată cu roșii, și Carne de porc condimentată cu friptură lentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti carnea de porc in tigaie la foc mediu-mare pana se rumeneste pe toate partile. Radeți coaja din portocală; stoarceți sucul din portocală. Rezervați coaja de portocală și sucul.
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Așezați morcovii și caisele pe carnea de porc.
Se amestecă bulionul, scorțișoara, nucșoara și coaja de portocală rezervată și sucul; se toarnă peste carne de porc.
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 11 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea de porc, morcovii și caisele din aragaz; acoperiți pentru a vă încălzi. Grăsime degresată de pe suprafața sucurilor în aragaz; se toarnă sucuri în cratiță de 1 litru.
Se amestecă amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă mierea. Se amestecă amestecul de miere în sucuri în cratiță. Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 15 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bule.
Serviți carnea de porc cu morcovi, caise și sos.