Friptură de porc cu fructe uscate și Squash
Friptura de porc cu fructe uscate și Squash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine și unt budinca ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Friptură de porc cu fructe de iarnă și sos de Port, Friptură de carne de porc umplute cu fructe și legume picante, și Friptură de porc cu compot de fructe uscate.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol; rezervă lichid.
Combinați fructele și scorțișoara; deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Tăiați o fantă orizontală de 1 1/2 inci prin centrul cărnii de porc pentru a forma un buzunar folosind un cuțit lung și subțire. Umpleți amestecul de caise în buzunar folosind mânerul unei linguri de lemn pentru a ajuta la împingerea amestecului de caise în centrul cărnii de porc.
Așezați carnea de porc pe o tigaie pentru broiler; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Combinați zahărul, ghimbirul, sarea și piperul.
Se toarnă 1/2 cană lichid rezervat peste carne de porc; se presară cu amestec de zahăr.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți carnea de porc din cuptor); coaceți la 325 timp de 25 de minute. Aranjați dovlecelul în jurul cărnii de porc.
Coaceți la 325 încă 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), ungând carnea de porc cu lichidul rămas la fiecare 15 minute.
Așezați carnea de porc pe un platou de servire; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.