Friptură de porc învelită cu slănină

Friptură de porc învelită cu slănină
Friptura de porc învelită cu slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1416 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână vin, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Porc Prăjită Învelită Cu Slănină, Friptură De Porc Învelită Cu Slănină, și Friptură De Porc De Mure Învelită Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Preîncălziți cuptorul la 375 F. carne de porc friptă uscată cu prosoape de hârtie. Condimentați friptura de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu. Coaceți carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc.2 frecați carnea de porc cu rozmarin tocat; înfășurați cu slănină, suprapunând ușor fâșiile. Cravată friptură de porc cu șnur de bucătărie. 3 prăjiți la cuptor, ungând ocazional cu sucuri de gătit, până când temperatura internă este de 145 km f pe un termometru pentru carne, 35 o 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați carnea de porc într-un vas de servit.4 Faceți sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați tigaia de prăjire pe aragaz la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați vinul și deglazați tigaia, amestecând cu o lingură de lemn pentru a elimina orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Îndepărtați grăsimea. Reîncălziți la temperatura de servire, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista