Friptură De Oală Cu Aromă De Mere

Friptură De Oală Cu Aromă De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de oală cu aromă de mere. Această rețetă face 6 porții cu 544 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, morcovi, friptură de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Friptură De Vită Cu Aromă De Cafea, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați friptura într-o tigaie sau o caserolă mare. Umpleți vasul cu aproximativ 1/2 inch de apă, apoi amestecați concentratul de suc de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Presărați sos de soia deasupra fripturii. Faceți câteva fante mici în friptură și umpleți bucăți de usturoi în ele. Condimentați friptura cu amestec de supă de ceapă. Acoperiți cu folie de aluminiu sau un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit, apoi scoateți din cuptor și adăugați morcovii și cartofii. Acoperiți din nou și continuați să gătiți încă 2 ore sau până când friptura este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista