Friptură de oală cu afine

Friptură de oală cu afine
Friptura de oală cu afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 546 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, portocală, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură de porc cu aragaz lent cu afine.

Instrucțiuni

1
Puneți untul sau uleiul într-o caserolă sau tigaie care poate fi acoperită ulterior și transformați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți zahărul pe o farfurie și dragați toate suprafețele cărnii în ea; rezervați zahărul rămas. Când spuma de unt dispare sau uleiul este fierbinte, rumeniți carnea pe toate părțile, condimentând-o cu sare și piper pe măsură ce se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
UntUnt
ZahărZahăr
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Când carnea este rumenită frumos, adăugați oțetul și gătiți un minut, amestecând, apoi adăugați merisoarele și zahărul rămas și amestecați. Îndepărtați coaja de portocală (o puteți face în fâșii largi, cu un cuțit mic sau un cojitor de legume) și adăugați-o în oală; sucați portocala și adăugați și sucul, împreună cu un vârf de cayenne. Întoarceți focul la minim și acoperiți; amestecul ar trebui să baloneze, dar nu furios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
LegumeLegume
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
OțetOțet
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
ZahărZahăr
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Gatiti, rotind carnea si amestecand timp de aproximativ 1 ora, sau pana cand temperatura interna este de 125 mm f pana la 130 mm f (mediu-rar); îl puteți găti mai mult dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Când carnea este gata, gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Opriți focul și lăsați friptura să se odihnească câteva minute, apoi sculptați și serviți, cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SosSos
CarneCarne
6
O notă despre fripturile de oală, tocanele și alte feluri de mâncare din carne de vită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Friptura de oală și felul său sunt adevărate fără creier: deoarece sunt întotdeauna gătite bine făcute, sincronizarea este destul de flexibilă și, din moment ce sunt gătite într-o oală acoperită cu lichid, nici sursa, nici nivelul de căldură nu contează prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Puteți găti o friptură de oală deasupra aragazului sau la cuptor, la foc foarte mic, ceva mai moderat sau chiar destul de mare. Puteți chiar să o gătiți în avans și să o reîncălziți sau să tăiați carnea înainte de a o găti și să o numiți tocană de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană De VităTocană De Vită
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Bucățile fragede de carne de vită, cum ar fi filetul și chiar filetul, vor reduce semnificativ timpul de gătit, dar nu vor produce același sos bogat și mătăsos creat de tăieturile mai dure. Astfel, tăieturile ieftine, cum ar fi mandrina și pieptul, sunt cele mai bune—și puteți utiliza oricare dintre ele. Chuck devine fraged puțin mai repede, dar este mai gras; pieptul devine puțin mai uscat, dar sosul are grijă de asta și se feliază frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
10
Amintiți-vă că atunci când rumeniți carnea, un pas solicitat în fiecare dintre următoarele rețete, ar trebui să mențineți căldura ridicată și să nu mutați carnea. Numai atunci când pare bun și rumenit—într—adevăr rumenit, nu doar colorat-ar trebui să treceți la pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
11
Cea mai bună parte este că aromatizarea fripturii nu este mai mult decât o chestiune de gust; cu greu poți greși atâta timp cât ingredientele care intră în oală te atrag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
și bestseller-ul clasic cum să gătești totul, care a vândut mai mult de un milion de exemplare. El este, de asemenea, coautor, cu Jean-Georges Vongerichten, de simplu la spectaculos și Jean-Georges: gătit acasă cu un bucătar de patru stele. Domnul Bittman este un scriitor prolific, face apariții frecvente la radio și televiziune și este gazda celor mai bune rețete din lume, un serial din 13 părți la televiziunea publică. Locuiește în New York și Connecticut.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista