Friptură de miel cu măsline, lămâie și Oregano proaspăt

Friptură de miel cu măsline, lămâie și Oregano proaspăt
Nevoie de o curs principal fără gluten, întreg 30 și דל פחמימות,? Friptura de miel cu măsline, lămâie și Oregano proaspăt ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie conservată marocană, unt clarificat, friptură de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia conservată, puteți urma acest fel principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Măsline marinate cu lămâie și Oregano, Cartofi noi prăjiți cu lămâie, Oregano și măsline, și Macrou întreg la grătar cu lămâie, Oregano și măsline.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade Fahrenheit.Strângeți și legați friptura de miel cu sfoară de gătit 100% bumbac pentru a asigura chiar și gătirea unui aspect atractiv.Pătrundeți friptura de miel, introducând aproximativ jumătate din căței de usturoi în friptură. Rezervați cuișoarele rămase pentru tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți aproximativ două linguri de unt clarificat într-o tigaie din fontă pe o flacără medie-mare până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați friptura de miel legată și legată la grăsimea fierbinte, arzând pe fiecare parte timp de aproximativ 1 minut.Reduceți focul la mediu și adăugați în tigaie măslinele uscate la soare, lămâia conservată în sferturi, cățelele de usturoi rămase și aproximativ jumătate din oregano proaspăt. Lăsați acest amestec să se gătească cu mielul, amestecând după cum este necesar, timp de aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă aproximativ 1 cană de vin roșu sau alb sau bulion de pui, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți de pe foc și puneți tigaia într-un cuptor preîncălzit la 275 de grade Fahrenheit.Prăjiți aproximativ două până la trei ore, în funcție de mărimea fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește în tigaie, presărată cu oregano proaspăt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista