Friptură De Flanc Umplută Gătită Lent

Friptură De Flanc Umplută Gătită Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc umplută gătită lent. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 317 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, friptură de flanc de vită, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc Umplută Cu Aragaz Lent, Friptura de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), și Friptură De Flanc Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aplatizați friptura la 1/2-in. grosime; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Într-o tigaie antiaderentă, sotează ceapa și usturoiul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați pesmetul, ciupercile, pătrunjelul, înlocuitorul de ouă, condimentele de pasăre, sarea și piperul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Imprastiati peste friptură în termen de 1 în. de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Rotiți stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; cravată cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent; adăugați bulion. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Scoateți carnea pe un platou de servire și păstrați-o caldă. Grăsime degresată din sucurile de gătit; se toarnă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați în sucuri. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Îndepărtați șirul înainte de a tăia friptura; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 75 de dolari.
Imnul Estate Merlot Mt. Vinul Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vinul Veeder Napa Valley
cireș negru, vanilie, bogat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista