Friptura de flanc umplută cu legume este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Pentru 3,32 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de spanac pentru copii, fâșii de slănină, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), Friptură De Flanc La Grătar Și Trio De Legume, și Friptură De Flanc Umplută.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura orizontal dintr-o parte lungă până la 1/2 in. de partea opusă. Deschideți friptura astfel încât să fie plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Îndepărtați plasticul; presărați friptura cu 1/8 linguriță sare și piper. Pune deoparte. Într-o tigaie, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Scurgeți, rezervând 2 linguri de picături.
5
În picături, sotează prazul, ardeii galbeni și 1 cană de țelină până se înmoaie. Se amestecă spanacul, cimbru, busuioc și slănină. Lingura peste carne la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Rulați bine stilul de jeleu, începând cu o latură lungă. Cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Frecați friptura cu usturoi și sarea rămasă. Într-o tigaie mare, carne maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați într-o tigaie unsă puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Adăugați ceapa și țelina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste friptură. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Se coace la 350 CP timp de 1 oră. Ungeți cu picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Coaceți, neacoperit, cu 15 minute mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se lasă să stea 10-15 minute.
14
Scoateți șirul și felia. Aruncați frunza de dafin; îngroșați sucurile, dacă doriți.
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura de flanc. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.