Friptură de flanc Ras El Hanout la grătar cu salată de morcovi Marocani

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc Ras El Hanout la grătar cu salată de morcovi Marocani. Această rețetă face 4 porții cu 458 calorii, 50g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, scorțișoară măcinată, suc de lămâie stors și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată De Friptură De Flanc La Grătar, Friptură de flanc cu condimente calde marocane, și Salată Caprese cu friptură de flanc la grătar.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul vegetal, chimenul măcinat și boia de ardei. Condimentează după gust cu sare.
Adăugați o treime din acest amestec la morcovi și pătrunjel. Aruncați pentru a combina, reglați condimentul cu sare suplimentară, dacă este necesar, și puneți la frigider salata de morcovi.
Așezați friptura de flanc într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați o altă treime din vinetă, împreună cu 1 lingură ras el hanout. Sigilați punga și strângeți-o pentru a combina. La frigider cel puțin patru ore, întorcând punga ocazional.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
În timp ce grătarul se încălzește, amestecați treimea rămasă de vinaigretă cu scorțișoară măcinată și lăsați-o deoparte.
Scoateți friptura de flanc din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. (Aruncați marinada.) Grill, flipping în mod regulat până la mediu rare (135 F), 8 la 10 minute total. Lăsați friptura de flanc să se odihnească, acoperită cu folie, timp de 5 până la 10 minute.
Tăiați friptura pe părtinire peste cereale.
Stropiți carnea cu vinetă rezervată și un duș ușor de sare grosieră.
Se servește cu salată de morcovi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.