Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean
Friptura de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean este o fără gluten felul principal. O porție conține 323 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sfeclă, cățel de usturoi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată, Verdeață De Sfeclă Sotată Cu Sfeclă Prăjită Și Filet De Porc, și Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Tăiați blaturile verzi din sfeclă; tăiați tulpinile și aruncați, rezervând verdele. Frecați ușor 4 sfeclă și puneți deoparte (rezervați sfecla rămasă pentru o altă utilizare). Aruncați sfecla cu 2 linguri de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Sfeclă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
2
Se presară cu sare. Acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Coaceți până când sfecla este fragedă, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați sfecla să stea acoperită la temperatura camerei 20 de minute. Cojiți sfecla și tăiați-o în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
5
Bateti CR aproxormme fra fra, hrean, suc de lămâie, și eșalotă tocată într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Hrean
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați sfeclă și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sfeclă
7
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 20 de minute. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
8
Lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Bateți 2 linguri de ulei de măsline, muștar Dijon, sos Worcestershire, rozmarin tocat, usturoi tocat și piper negru măcinat în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Piper Negru Măcinat
Muștar Dijon
Usturoi Tocat
Ulei De Măsline
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bateti
2
Adăugați friptură; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
3
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți friptura din marinată; se presară sare și piper. Friptura la grătar până la coacerea dorită, aproximativ 5 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați verdeață de sfeclă rezervată;saut până la ofilire, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
8
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 3 minute.
9
Tăiați subțire friptura în cruce. Împărțiți friptura între 6 plăci;înconjurați cu verdeață de sfeclă roșie saut. Sfeclă de hrean Movilă alături.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.