Friptură De Flanc La Grătar

Friptură De Flanc La Grătar
Friptura de flanc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 271 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-Cilantro și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptura și întoarceți-vă la strat. Sigiliu; frigider timp de 4-24 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Scurgeți și aruncați marinada. Friptura la gratar, acoperita, la foc mediu timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie sa citeasca 145%; mediu, 160%; bine facut, 170%). Feliați friptura în diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructe roșii strălucitoare, afine confiate, prune Santa Rosa și arome de mentol se amestecă împreună pentru a intoxica nasul, pe măsură ce Harris Vineyard Merlot 2016 se scurge din sticlă. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista