Friptură De Flanc De Ghimbir-Soia

Friptură De Flanc De Ghimbir-Soia
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc de ghimbir-soia ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 191 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, friptură de flanc, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc De Ghimbir, Friptură De Flanc De Ghimbir Portocaliu, și Friptură de flanc cu usturoi și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptură. Sigilați punga și întoarceți-vă la friptura de acoperire. Marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Scoateți punga din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
4
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
6
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 6 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Lăsați să stea 5 minute.
8
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista