Friptură de flanc și salată de rucola

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc și salata de rucola ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, mazăre cu ochi negri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Flanc Cu Salată De Rucola De Naut, Friptură De Flanc, Rucola Și Salată De Cartofi, și Friptură de flanc marinată cu rucola de lămâie și salată Feta din cartea de bucate din grădina bucătăriei.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, sucul de lămâie, coaja de tei, nectarul de agave, usturoiul și sarea într-un castron mare, nereactiv.
Șoptind continuu, adăugați uleiul într-un jet subțire până se omogenizează bine. Se condimentează bine cu piper și se lasă deoparte.Pentru friptură: ștergeți ambele părți ale fripturii cu prosoape de hârtie, frecați cu uleiul și condimentați generos cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare până la fierbinte, aproximativ 3 minute.
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute pe parte pentru mediu rar.
Adăugați ardeiul gras, fasolea neagră și mazărea cu ochi negri în vasul cu pansament rezervat și aruncați pentru a acoperi.
Tăiați friptura de flanc împotriva bobului în felii groase de 1/8 până la 1/4 inch.
Adăugați friptura și rucola în castron și aruncați pentru a acoperi uniform. Condimentează bine cu sare și piper.Asocierea băuturilor: M. Chapoutier Crozes-Hermitage Petite Ruche, Franța. Rucola adaugă un fel de mâncare piperat, care poate fi paralel cu un vin roșu piperat, și anume un Syrah din nordul Franței Rh. Acesta adaugă prune, mure și ierburi sălbatice, care vor oferi complexitate fără a copleși salata.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.