Friptură de curcan cu umplutură de pâine cu ierburi și sos de măruntaie

Friptura de curcan cu umplutură de pâine cu ierburi și sos de măruntaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 975 calorii, 124g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de garnitură: salvie, bulion de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan prăjit clasic cu umplutură cu ierburi și sos de modă veche, Curcan clasic prăjit și sos de măruntaie, și Curcan clasic prăjit cu sos de măruntaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți stoc de curcan și umplutură de pâine cu ierburi.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l. Condimentează cu sare și piper în interior și în exterior. Umpleți ușor cavitatea gâtului cu o parte din umplutură. Îndoiți pielea gâtului sub corp și fixați-o cu o frigăruie mică. Umpleți ușor cavitatea corpului cu niște umpluturi și legați tobe împreună cu șnurul de bucătărie.
Transferați umplutura rămasă într-un vas de copt superficial de 3 litri cu unt și răciți, acoperit. Asigurați aripile pe corp cu frigarui mici, dacă doriți, pentru un aspect mai frumos.
Puneți curcanul pe un set de rafturi într-o tigaie rezistentă la flacără. Friptură de curcan în mijlocul cuptorului 30 de minute. Topiți 1/2 unt de băț. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F și turnați unt topit peste curcan. Friptură de curcan, ungand la fiecare 20 de minute, timp de 3 până la 3 1/2 ore mai mult, sau până când un termometru introdus în centrul umpluturii în cavitatea corpului înregistrează 165 F (coapsa va fi de aproximativ 180 F).
Transferați curcanul într-un platou încălzit și păstrați sucurile în tigaie.
Scoateți frigarui și aruncați șirul.
Transferați umplutura din cavități într-un vas de servire și păstrați-l cald, acoperit.
Lăsați curcanul să stea cel puțin 30 de minute și până la 4
Creșteți temperatura la 375 F. Se amestecă împreună bulionul de pui și apa și se strecoară peste umplutura nefiertă în vasul de copt. Dotați umplutura cu restul de 2 linguri de unt și coaceți în mijlocul cuptorului 40 de minute în timp ce curcanul stă; pentru umplutura umedă, coaceți acoperit tot timpul; pentru umplutura mai puțin umedă cu un blat ușor crocant, descoperiți după 10 minute.
Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și rezervați 1/4 cană de grăsime.
Adăugați 1 cană de măruntaie în tigaia de prăjire și degelați la foc moderat, răzuind bucăți maro.
Adăugați la restul de 3 căni de stoc și aduceți la foc mic.
Bateți împreună grăsimea rezervată și făina într-o cratiță mare și grea și gătiți roux la foc moderat, amestecând, 3 minute.
Adăugați stoc fierbinte la roux într-un flux rapid, amestecând constant pentru a preveni bulgări și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă sucuri suplimentare din platoul de curcan și se condimentează sosul cu sare și piper.
Dacă alegeți să nu vă gătiți umplutura în interiorul păsării, curcanul dvs. va dura mai puțin timp pentru a se prăji, doar aproximativ 2 până la 3 ore (coapsa ar trebui să înregistreze 170 buc.f).