Friptura de ardei cu dovlecei și ciuperci este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 4. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de dovlecei de butternut, ciuperci button, friptură london broil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Friptură de ardei și Pilaf de orez cu ciuperci, Friptură de ardei cu dovlecei, și Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru).
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.