Friptura cu legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 711 calorii. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica roșii conservate, realizate din carne de vită bouillon nu, sare cușer și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați O oală oală friptură cu legume prăjite, Friptură cu legume rădăcinoase prăjite, și Friptură De Puielegume Prăjite De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți un cuptor olandez mare, cu capac, la foc mediu-mare. Condimentează carnea generos cu sare și piper și presară ușor cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați uleiul în oală, așezați carnea în tigaie și căutați pe ambele părți până se rumenesc profund mahon, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
5
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți până la parfum și moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați roșiile, rupându-le cu mâna în timp ce le adăugați în oală și gătiți până la un roșu de cărămidă profundă, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați vinul și, cu o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați lichidul de roșii rămas, bulionul de vită, cimbrul și frunzele de dafin și dați la fiert. Întoarceți friptura în oală, cuibăriți-o în lichid, acoperiți și transferați vasul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Gatiti pana cand friptura este doar frageda, aproximativ 1 1/2 ore.
11
Scoateți capacul și continuați să gătiți, neacoperit până se înmoaie încă aproximativ 1 oră.
12
Între timp, aruncați ceapa, morcovii, păstârnacul și napii cu uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Nap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Se întinde pe o foaie de copt în 1 strat. Este posibil să trebuiască să folosiți 2 foi de copt. Odată ce friptura iese din cuptor, ridicați temperatura la 450 de grade F. prăjiți legumele, întorcându-vă la jumătatea gătitului, până când sunt caramelizate și fragede, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Transferați friptura pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața lichidului și aruncați-o. Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare și gătiți până se îngroașă. Pentru un sos îngroșat, amestecați amestecul de amidon de porumb și aduceți la fierbere. (Testați grosimea sosului lingonind unele pe o farfurie și verificând consistența). Amestecați pătrunjelul, gustați și reglați sarea și piperul, după cum este necesar. Păstrați friptura caldă în sos până când este gata de felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Feliați friptura în oală și așezați-o pe un platou, înconjurați-o cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
16
Se toarnă o parte din sos deasupra și se servește restul într-o barcă de sos pe lateral.