Friptură cremoasă elvețiană

Friptură cremoasă elvețiană
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Friptura Cremosă de Vită Elvețiană. Această rețetă are 8 porții și costă 2,98 USD per porție. O porție conține 485 de calorii , 32 g de proteine și 21 g de grăsimi . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Mergi la magazin și ia friptura rotundă de vită, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor bun de 52% . Fulgii de ovăz elvețieni rece , sandvișul cu șuncă la grătar și slănină și paniniul cu șuncă și ciuperci și varză kale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Dulce, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm GrosimeCeapă Dulce, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în unt pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați într-un slow cooker de 3 litri; adăugați ceapă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Combinați supa și apa; turnați peste ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Cartofi Roșii Mici, Curățați De Coajă și Tăiați Cubulețe3 Cartofi Roșii Mici, Curățați De Coajă și Tăiați Cubulețe
6
Se servește cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista