Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern

Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura clasică de carne de vită cu sare de fistic de la noua masă din Midwestern. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 555 calorii, 47G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fistic, vin, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic, Hotdish clasic de pui și orez sălbatic de la noua masă Midwestern, și Varză Crocantă Cu Semințe De Mac De La Noua Masă Midwestern.

Instrucțiuni

1
Condimentați friptura liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2
Încălziți cea mai mare tigaie cu față înaltă la foc mare, adăugați uleiul, apoi adăugați friptura. Căutați-l repede până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute. Puneți friptura deoparte, turnați și aruncați excesul de grăsime din tigaie și lăsați tigaia să se răcească puțin. Apoi adăugați untul, țelina, morcovii, napii, 1/2 linguriță sare și 3/4 linguriță piper. Gatiti la foc mediu, aruncand, pana cand legumele incep sa se inmoaie la margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați-le într-un castron larg și rezervați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați vinul în tigaie, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulionul de vită și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
7
Aranjați ceapa în fundul unei tigaie mari acoperite și puneți carnea de vită deasupra lor. Împrăștiați căței de usturoi întregi, frunze de dafin, rozmarin și cimbru peste și în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Se toarnă amestecul de carne de vită peste carne și se acoperă bine tigaia. Braise timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Reduceți temperatura cuptorului la 285 F și continuați să fierbeți timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Descoperiți tigaia, îndepărtați grăsimea din jurul marginilor cu o oală mică și aruncați-o. Cu două furculițe mari, întoarceți cu grijă carnea și turnați puțin suc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați legumele rezervate saut, aranjându-le în jurul perimetrului cărnii. Acoperiți tigaia și fierbeți încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Degresați din nou grăsimea cu o oală mică, ungeți din nou partea superioară a cărnii și apoi împrăștiați roșiile cherry deasupra, unele căzând pe carne, altele pe legume. Nu se amestecă din nou. Braise, descoperit de data aceasta pentru a permite roșiilor să se despartă și să se micșoreze și partea superioară a cărnii să se rumenească, până când carnea se simte extrem de fragedă la atingerea unei furculițe, 30 de minute până la 1 oră. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Pentru sarea de fistic, combinați fisticul, pătrunjelul, usturoiul tocat și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Înainte de servire, pudrați uniform sarea de fistic peste friptură (rezervați orice extra pentru a trece la masă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
15
Serviți friptura de oală chiar din tigaie, îndepărtând carnea cu două furculițe pentru cea mai mare parte și sculptând ușor capătul superior marmorat al mandrinei în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista