Friptura în stil cubanez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 197 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură de vârf, suc de portocale, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Marinată În Stil Cubanez, Friptură Cubată În Stil Cubanez, și Pui Prăjit Friptură Stil Cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
2
Adăugați friptură, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Scoateți fripturile din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Fripturi la grătar, acoperite cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.