Reteta de carne de vită și frigarui de scoici cu sos Romesco ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 8 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1555 calorii, 28G de proteine, și 145g de grăsime per portie. Pentru $ 7.26 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Frigarui de somon și scoici cu sos Romesco, Frigarui De Somon Și Scoici Cu Romesco, și Frigarui de creveti cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 6 frigarui din lemn
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Înmuiați frigarui în apă timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Preîncălziți grătarul. Preîncălziți uleiul de prăjit la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Marinați scoicile și carnea de vită în condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic Condimente
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Lăsați să stea 10 minute la frigider.
6
Într-un blender adăugați ardeii prăjiți, roșiile, migdalele, usturoiul, uleiul și oțetul. Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Începeți să frigeți carnea de vită, scoici și legume. Utilizați toate. Dragați polenta în făină și prăjiți bastoanele până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Scoateți și așezați pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
9
Pe o farfurie de servire, stivați polenta "cartofi prăjiți" cu o păpușă de sos romesco pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Așezați frigarui unul peste celălalt și serviți cald.