Frigarui de vita in stil coreean cu taitei de orez
Frigarui de vită în stil coreean cu tăiței de orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 464 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bețișoare largi de orez, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de vita coreean BBQ, Frigarui Coreean De Vita, și Coaste scurte în stil coreean cu tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă cu fermoar.
Adăugați carne de vită în pungă; sigiliu. Marinați la temperatura camerei timp de 30 de minute, rotind o dată.
Scoateți friptura din pungă; rezervați marinada. Filetați friptura uniform pe frigarui de 8 (8 inci). Grătar 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați marinada rezervată și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut.
Înmuiați tăiței în apă clocotită până se înmoaie; scurgere.
Așezați tăiței într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de marinată rezervat peste tăiței; se presară cu ceapă; arunca.