Frigarui de pui dulce și acru

Frigarui de pui dulce și acru
Frigarui de pui dulce și acru este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 327 calorii. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, coapse de pui patru coapse, 1/2 (20 uncii) poate bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de pui-caise dulce și acru, Frigarui de pui dulce și acru cu fidea fructată, și Frigarui de chiftele dulci și acre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți oțetul, zahărul, sucul de ananas rezervat și suspensia de amidon de porumb într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul și se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Rezervați jumătate din sos într-un bol mic de servire pentru a fi folosit ca sos de scufundare alături de frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pătrundeți ardeiul roșu și îndepărtați miezul și semințele. Se taie fiecare sfert în 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Tăiați fiecare coapsă de pui în 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
5
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Pe fiecare dintre cele 8 frigarui, Așezați 1 bucată de ananas, apoi o bucată de coapsă de pui, urmată de o bucată de ardei roșu. Repetați cu o altă bucată de ananas, apoi pui, apoi piper roșu. Condimentează frigarui cu sare și piper, după gust. Grătați frigarui pe grătar cu ulei, gătind timp de 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți sosul dulce și acru peste frigarui și grătar și încă 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se scoate într-un vas de servire și se servește cu sosul dulce și acru rezervat, pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista