Frigarui De Pui Cu Ananas Gingered
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 82 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. Mergeți la magazin și ridicați ananas, carne de coapse, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frigarui De Ananas De Pui, Frigarui de pui și ananas, și Pineapple Chili Frigarui De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați totul, cu excepția puiului și a frigaruilor într-un castron mare nereactiv și amestecați pentru a combina.
Adăugați fâșii de pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați cel puțin 4 ore.
Când este gata de gătit, încălziți cuptorul la 425 de grade și aranjați un suport în mijloc.
Scoateți puiul din marinată (rezervând marinada) și filetați 1 bucată de pui pe fiecare frigăruie.
Încălziți marinada rezervată într-o cratiță până la fierbere și fierbeți timp de 3 minute. Se răcește puțin înainte de utilizare.
Aranjați frigarui pe o foaie de copt căptușită cu folie într-un singur strat.
Coaceți timp de 10 minute, răsturnați frigarui și bateți cu marinada rămasă (nu trebuie să o folosiți pe toate).
Coaceți încă 5 minute, până se rumenesc pe ambele părți.
Transferați într-un platou, garnisiți frigarui cu scallions și serviți.