Frigarui de Halibut si ardei rosu cu sos Chili-Lime

Frigarui de Halibut si ardei rosu cu sos Chili-Lime
Frigarui de Halibut și ardei roșu cu sos de Chili-Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 217 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coriandru, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Frigarui de Halibut si ardei rosu cu sos Chili-lime, Frigarui de pui Mango Chili-lime, și Frigarui de fructe la gratar cu Chili si var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de lămâie proaspăt, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de zahăr, coriandru proaspăt tocat și ardei iute Serrano tocate într-un castron mic până când zahărul se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați sosul să stea 1 oră la temperatura camerei pentru a permite aromelor să se amestece. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Sosul Chili-lime se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți sosul la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
VarVar
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Alternează bucăți de halibut, bucăți de ardei gras și bucăți de ceapă pe șase frigarui metalice de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
HalibutHalibut
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Stropiți kebab-urile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți până când peștele este opac în centru și cântat pe alocuri, întorcând kebab-urile ocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați kebab-urile pe platou.
7
Serviți kebab-urile, trecând separat sosul de chili-lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
VarVar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista