Frigarui de Halibut si ardei rosu cu sos Chili-Lime
Frigarui de Halibut și ardei roșu cu sos de Chili-Lime ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 217 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coriandru, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Frigarui de Halibut si ardei rosu cu sos Chili-lime, Frigarui de pui Mango Chili-lime, și Frigarui de fructe la gratar cu Chili si var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți sucul de lămâie proaspăt, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de zahăr, coriandru proaspăt tocat și ardei iute Serrano tocate într-un castron mic până când zahărul se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Coriandru Proaspăt
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Lăsați sosul să stea 1 oră la temperatura camerei pentru a permite aromelor să se amestece. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Sosul Chili-lime se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți sosul la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Iute
Sos
Var
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Alternează bucăți de halibut, bucăți de ardei gras și bucăți de ceapă pe șase frigarui metalice de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Halibut
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Stropiți kebab-urile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătiți până când peștele este opac în centru și cântat pe alocuri, întorcând kebab-urile ocazional, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați kebab-urile pe platou.
7
Serviți kebab-urile, trecând separat sosul de chili-lime.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.