Frigărui de porc Teriyaki la grătar

Frigărui de porc Teriyaki la grătar
Frigăruile de porc Teriyaki la grătar sunt o rețetă japoneză care conține 6 porții. O porție conține 221 de calorii , 20 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 130 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, ghimbir măcinat, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular solid de 78% . Rețete similare sunt frigăruile de pui shish , frigăruile la grătar și frigăruile Sheesh cu sos de iaurt .

Instrucțiuni

1
Într-un vas puțin adânc, amestecați 3 linguri de sos de soia, ulei de măsline, 1 cățel de usturoi tocat, fulgi de ardei roșu, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați cuburile de carne de porc și întoarceți-le pentru a le acoperi uniform cu marinada. Acoperiți și dați la frigider timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-o cratiță, combinați supa de vită, amidonul de porumb, 2 linguri de sos de soia, zahărul brun, 2 căței de usturoi tocați și ghimbirul. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
UmărUmăr
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Preîncălziți un grătar exterior la foc mare și ungeți ușor grătarul cu ulei. Înfigeți cuburile de carne de porc pe frigărui, alternând cu ciuperci, ceapă, roșii și bucăți de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Gătiți pe grătar timp de 15 minute sau până când carnea este gătită complet. Întoarceți frigăruile și stropiți-le des cu sos în timpul gătirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista