Fratele Meu Bruxelles
Fratele meu Bruxelles necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, varză de Bruxelles, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Fratele Meu Bruxelles, Tacos de pui al fratelui meu, și Doi frați de banane Se desparte.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți o oală mare la 3/4 din drum cu apă și adăugați 1 linguriță de sare și varza de Bruxelles.
Puneți oala la foc mare și aduceți la fierbere.
Lăsați să fiarbă până când varza de Bruxelles este doar furculița aproximativ, 8 până la 10 minute.
Se ia de pe foc, se scurg mugurii și se transferă într-o baie de gheață.
Se lasă să se răcească complet, apoi se scurge și se lasă deoparte.
Tăiați varza de Bruxelles în felii de 1/4 inch pe lungime și dați deoparte.
Adăugați slănina într-o tigaie medie de sote și gătiți până când este crocantă, apoi scoateți-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Reglați căldura la mediu-mare, adăugați ceapa în tigaie și sotati până când sunt translucide și abia încep să se caramelizeze, aproximativ 5 sau 6 minute.
Adăugați untul în tigaie, apoi adăugați varza de Bruxelles și sotati încă 3 până la 4 minute. Condimentează cu restul de 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Se transferă într-un castron sau platou de servire și se presară cu slănina rezervată și brânza.