Fondue de creveți este un fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 32 de porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 71 calorii. Dacă aveți la îndemână secară de cocktail, creveți minusculi, mâncare cu brânză procesată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Creveți Bouillabaisse Fondue, Scoică, creveți și Fondue de pește, și Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați crema de supă de creveți, cremă de supă de ciuperci, conserve de creveți și brânză. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand frecvent, pana cand branza este topita si bine amestecata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.