Fondue De Brânză

Fondue De Brânză
Rețeta fondue de brânză poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție conține 511 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,91 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 603 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, nucșoară, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue Cu Trei Brânzeturi, și Fondue De Brânză.

Instrucțiuni

1
Aruncați brânza rasă cu amidon de porumb: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2
Așezați brânza mărunțită și amidonul de porumb într-o pungă de congelator din plastic. Sigilați, agitați pentru a acoperi brânza cu făină sau amidon de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Frecați interiorul oalei cu usturoi, adăugați vin, suc de lămâie, aduceți la foc mic: frecați interiorul unei oale de 4 litri cu usturoiul tăiat, apoi aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați vinul și sucul de lămâie în oală și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Amestecați încet brânza în vin: puțin câte puțin, amestecați încet brânza în vin. Se amestecă constant într-un model în zig-zag pentru a împiedica brânza să se prindă și să se umfle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Gatiti doar pana cand branza este topita si cremoasa. Nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Adăugați kirsch, muștar, nucșoară: odată ce amestecul este neted, amestecați kirsch, muștar și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
KirschKirsch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
8
Transferați într-o oală de servire și păstrați la cald: 
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați brânza într-o oală de servit fondue, așezată la foc mic pentru a se încălzi. Dacă oala dvs. are fundul subțire, probabil o lumânare aprinsă va face. Dacă aveți fundul gros, puteți utiliza un mic Sterno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Aranjați alimentele de scufundare în jurul vasului: aranjați diverse alimente de scufundare în jurul vasului de fondue. (Un Suzan leneș funcționează excelent pentru asta.)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Pentru a mânca, sulița scufundând alimentele cu furci de fondue sau furculițe mici. Dip pentru a acoperi cu brânză, și să mănânce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista