Asiatice Fondue este un fără lactate felul principal. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 286 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, bulion de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}, și Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pe farfurie de servire, aranjați pui, carne de vită, dovlecei, ardei gras și păstăi de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Mazăre De Zăpadă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pui întreg
Carne De Vită
2
În cratița de 2 litri, amestecați bulionul, sosul de soia, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Sos De Soia
Usturoi
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se încălzește până la fierbere.
4
Se toarnă în oală fondue; păstrați cald la foc. (Sau urmați instrucțiunile producătorului pentru a încălzi în oală fondue.)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Spear pui, carne de vită și legume pe furci fondue și se fierbe în amestec bulion până când puiul nu mai este centru roz, carne de vită este de dorit doneness și legume sunt clare-licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Bulion
Carne De Vită
6
Lăsați bucăți mici de mâncare să rămână în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
7
Serviți pui, carne de vită și legume cu sos de arahide și sos dulce și acru.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.