Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați focaccia de miere-migdale cu rozmarin. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în jurul valorii de 45 minute. Dacă aveți migdale, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Focaccia de miere-migdale cu rozmarin, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și Rozmarin Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 1 minut sau pana la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți amestecul de nuci printr-o sită fină într-un bol, rezervând ulei. Aruncați nucile cu 1/8 linguriță de sare și piper roșu într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Combinați laptele, zahărul granulat și drojdia într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute sau până la bule. Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați ulei rezervat, 7 uncii făină (aproximativ 1 1/4 căni), 1 linguriță sare și gălbenuș de ou în amestecul de drojdie; bateți cu un mixer la viteză mică până când sunt combinate. Adăugați treptat restul de 9 uncii de făină (aproximativ 2 căni) în amestecul de ulei; bateți la viteză mică până se formează un aluat moale, elastic (aproximativ 3 minute). Apăsați aluatul într-o tigaie cu jeleu acoperită cu 1 1/2 linguri ulei. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să se ridice într-un loc cald (8
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
timp de 40 de minute sau până aproape că s-a dublat în dimensiune.
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Apăsați ușor aluatul cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Combinați 1 1/2 lingurițe rămase ulei, zahăr pudră, miere și albus de ou; se amestecă cu un bici până se omogenizează. Ungeți ușor aluatul cu jumătate din amestecul de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți tava din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Ungeți partea superioară a pâinii cu amestecul de albus de ou rămas; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Crostini Cu Usturoi, Optional
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12
Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Scoateți din tigaie; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.