Focaccia cu etaj

Focaccia cu etaj
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Focaccian cu etaj dublu. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de aluat de pâine, 1/2 lingurițe de frunze de oregano, Ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Fudge Cu Etaj, Tacos Cu Etaj, și Burgeri Cu Etaj.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 pâine de aluat dezghețat într - o tigaie bine unsă de 9 pe 13 inci. Apăsați și întindeți aluatul pentru a umple tigaia uniform. (Dacă aluatul este prea elastic, lăsați să se odihnească câteva minute și întindeți din nou; repetați după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Zdrobiți feta în bucăți uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
3
Se presară cu jumătate de rozmarin și oregano și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Pe o placă ușor făinată, rotiți sau întindeți și bateți a doua pâine într-un dreptunghi aproximativ forma tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați peste feta și aluatul acoperit cu ierburi. Întindeți stratul superior pentru a acoperi complet stratul inferior. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic; lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la aproximativ dublat, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Ungeți aluatul cu ulei. Cu degetele, apăsați ușor aluatul în jos peste tot, formând adâncituri la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se presară cu rozmarin rămas și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
8
Coaceți într-un cuptor de 400 până când aluatul este bine rumenit pe margini și fund (ridicați cu o spatulă pentru a verifica), aproximativ 45 de minute. (Dacă blatul începe să se rumenească prea mult, așezați ușor o foaie de folie deasupra în timpul coacerii.) Slăbiți marginile de pe părțile laterale și de jos. Întoarceți focaccia pe un raft, apoi inversați din nou, astfel încât pâinea să fie în poziție verticală. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista