Foc și fructe Salsa de roșii galbene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați foc și fructe roșii galbene Salsan. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 39 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți mango, zahăr brun, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Foc și fructe Salsa de roșii galbene, Salsa De Roșii Prăjită La Foc, și Supă de roșii prăjite la foc și fasole neagră cu Salsa proaspătă de porumb.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați roșiile, chile, mango, ceapă roșie și ghimbir.
Uleiul cald într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați coriandru și gătiți, amestecând, până se rumenesc mediu, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă zahărul brun, oțetul și sarea.
Se toarnă amestecul cald de condimente peste amestecul de roșii și se lasă să stea 30 până la 60 de minute pentru ca aromele să se dezvolte. Chiar înainte de servire, amestecați ceapa verde.
* Crack semințe folosind un mortar și pistil, sau sigilați-le într-o pungă de plastic și nașpa cu un sucitor.
Căldură după gust: puteți controla căldura unei salsa reglând căldura chilelor. Tăiați partea superioară a fiecărui chile, fiind sigur că tăiați coastele și semințele, unde este concentrată compusul producătoare de căldură capsaicină. Testați focul chile atingând partea de sus a limbii (fiecare chile are un nivel de căldură diferit). Reglați căldura, dacă doriți o salsa mai blândă, împărțind chile și răzuind unele sau toate coastele și semințele. Dacă pielea dvs. este sensibilă, purtați mănuși de bucătărie sau țineți chiles cu o furculiță-și nu vă atingeți ochii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vremea perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și maturarea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să se maturizeze încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.