Piept de curcan infailibil ar putea fi doar cursul principal pe care îl căutați. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 730 calorii, 98G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 371 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită salvie frecat, zahăr brun, oregano și curcan. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este excelent. Rețete similare includ Foarte Simplu De Manevrat Piept De Curcan, Metoda de gătit infailibilă pentru a face cel mai suculent piept de pui, și Foarte Simplu De Manevrat Curcan Sărat.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți picioarele și aripile din curcan sau cereți măcelarului să o facă. Rezervă pentru stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Stoc
Aripi De Pui
3
Puneți pieptul de curcan într-o oală mare sau dublați punga de plastic curată. Când amestecul de saramură este complet răcit, se toarnă peste curcan și se pune la frigider timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Toată Turcia
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Clătiți sub apă rece limpede timp de 5 minute, scurgeți bine și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Într-un castron mic, combinați condimentele uscate și coaja de lămâie. Frecați curcanul cu ulei de canola, presărați ușor freca pe curcan, orice frecare suplimentară poate fi plasată în cavitate. Acoperiți ușor, dați-l la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Coaja De Lămâie
Condimente
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Scoateți din frigider și lăsați să se odihnească pe blat timp de 15 minute
7
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F în timp ce curcanul se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Într-o tigaie mare, adâncă, prevăzută cu un suport, așezați pieptul de curcan cu fața în jos și prăjiți timp de 35 de minute. Întoarceți cu grijă curcanul și reduceți căldura la 375 de grade F. Continuați să prăjiți curcanul timp de 1 oră 45 de minute sau până când temperatura din partea cea mai adâncă a sânului citește 170 de grade F pe un termometru cu citire instantanee. Asigurați-vă că verificați pasărea la fiecare 15 minute după ce a trecut prima oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tava De Copt
9
Scoateți din cuptor, cort ușor cu folie, lăsați să se odihnească în tigaie timp de 10 minute. Sculptați și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
10
Într-o oală mare, combinați 3 litri de apă, 1 cană de sare kosher, zahăr brun, melasă, frunze de salvie și boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sare Kosher
Boabe De Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
Melasă
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se încălzește până se dizolvă sarea, se ia de pe foc.