Flori de dovleac umplute cu brânză cu ierburi în aluat de Fritter
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați florile de dovlecei umplute cu brânză cu ierburi în aluat de Fritter. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 781 calorii, 24g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, bere, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Flori De Dovleac Umplute Prăjite, Trei flori de dovleac umplute cu brânză, și Flori De Dovleac Umplute Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul, amestecați făina și amidonul de porumb într-un castron. Într-un alt castron, bateți albușul și berea împreună. Se amestecă acest lucru în amestecul de făină. Nu exagerați, altfel aluatul va fi dur; ar trebui să existe încă niște bulgări. Acoperiți și refrigerați (se poate odihni, răcit, până la 2 ore) în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați brânzeturile într-un castron cu gălbenușul de ou, șalota și ierburile. Condimentează cu sare și piper și 1 linguriță de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Îndepărtați cu grijă petalele fiecărei flori.
4
Scoateți stâlpul.
5
Așezați o lingură mică de amestec de brânză în interiorul fiecărei flori și răsuciți ușor vârfurile florilor închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare adâncă la foc mediu la 177°. folosiți un termometru pentru prăjit pentru a verifica temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoi
7
Scoateți aluatul din frigider și amestecați-l o dată. Scufundați florile în aluat, apoi coborâți-le cu grijă în uleiul fierbinte. Prăjiți-le în loturi până când sunt maronii aurii și crocante, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Împărțiți florile între patru farfurii calde.
9
Stropiți cu restul de 2 lingurițe de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1
Combinați măslinele, hamsiile, caperele și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați într-o pastă aspră, adăugând uleiul de măsline după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil