Flori și frunze de piersic Fondant

Flori și frunze de piersic Fondant
Florile și frunzele de piersici fondante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 48 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 93 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de set de fabricare a florilor, lipici de gumă, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flori De Piersic, frunze de mărar pakora , cum se fac frunze de mărar pakoras, și Cartofi Fondanți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați placa de tăiat cu amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Frământați 1/4 cană de pastă de gumă la un moment dat cu o picătură mică de pastă cremoasă de piersici colorant alimentar, adăugând mai mult colorant alimentar puțin la un moment dat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3
Rulați pasta de gumă la grosimea de 1/8 inch. (Acoperiți pasta de gumă rămasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Tăiați 1 petală din fiecare dimensiune cu tăietori de 1 1/2 inch, 1/2 inch și 1/4 inch. Mucegai dublu acoperit cu praf ușor cu amidon de porumb; apăsați fiecare petală în matriță. Întoarceți petala mare în jumătatea inferioară a mucegaiului. Periați ușor centrul cu lipici de gumă; deasupra cu floare de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
5
Centru de perie cu lipici de gumă; sus cu floare de 1/4 inch, apăsând centrul florilor stivuite împreună.
6
Îndepărtați și așezați pe forme de flori pentru a se usca. Repetați, făcând 4 duzini de flori.
7
Repetați procedura de rulare și tăiere a pastei de gumă folosind freze de 1 inch și 1/2 inch. Întoarceți petala de 1 inch în jumătatea inferioară a matriței. Periați ușor centrul cu gumă de lipici; deasupra cu floare de 1/2 inch. Apăsați ușor centrul; pliați în jumătate și prindeți fundul împreună, formând un mugur.
8
Bateți zahărul pudră, pudra de bezea și 2 până la 3 linguri de apă caldă la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Se amestecă o picătură mică de colorant galben buttercup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Introduceți un cuplaj într-o pungă de decorare; montați cuplajul cu vârful metalic #14 și umpleți cu amestec de zahăr pudră. Pipeți un punct mic de amestec în centrul fiecărei flori de piersic; introduceți 5 până la 7 stamine în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
10
Lăsați să se usuce 24 de ore.
11
Frământați 2 până la 4 linguri de pastă de gumă cu o picătură mică de colorant alimentar cu pastă verde de ienupăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
12
Rulați la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor acoperită cu amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RolaRola
13
Tăiați frunzele cu tăietorul de frunze. Apăsați pe matrița frunzelor.
14
Așezați frunzele în forme de flori pentru a curba; lăsați să se usuce 24 de ore. Repetați până când aveți 4 duzini de frunze de fiecare dimensiune.
15
Acoperiți și depozitați într-un loc răcoros și uscat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista