Florentini În Miniatură

Florentini În Miniatură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați florentinii în miniatură. Această rețetă fără gluten servește 84 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați migdale, smântână grea, coajă de portocală confiată de calitate fină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Florentini, Florentini, și Florentini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Fierbeți zahărul, untul, mierea și smântâna într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, amestecând continuu, până când sunt cremoase și ușor îngroșate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă migdalele și coaja de portocală (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MigdaleMigdale
4
Nivelați 1/2 lingurițe de aluat la aproximativ 2 inci distanță pe foi de copt căptușite cu pergament. (Aluatul se va îngroșa pe măsură ce se răcește; poate fi necesar să reîncălziți pentru ultimele loturi.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în loturi în mijlocul cuptorului până se rumenesc și se fierbe, 8 până la 10 minute. (Cookie-urile vor arăta curgătoare în acest moment.) Răciți prăjiturile pe foi pe rafturi până când sunt suficient de ferme pentru a fi ridicate, aproximativ 2 minute, apoi transferați cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet. (Aceste fursecuri sunt foarte delicate; dacă devin prea fragile pentru a se ridica ușor, reveniți la cuptor pentru a se înmuia, aproximativ 1 minut.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional, apoi îndepărtați partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc. Înmuiați aproximativ o treime din fiecare prăjitură în ciocolată, apoi transferați-o într-o tavă tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Lăsați să stea până când ciocolata este setată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1
* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de ceară sau hârtie pergament (nu se suprapun) și răcite într-un recipient etanș, 1 săptămână.* Disponibil prin Fauchon (866-308-591
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
2
sau
3
Catalogul brutarului (800-827-6836).
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții84
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista