Florentin de pui cu legume de primăvară și Hash dublu de cartofi și vin roșu Demi-Glace

Florentin de pui cu legume de primăvară și Hash dublu de cartofi și vin roșu Demi-Glace
Nevoie de un curs principal fără gluten? Florentina de pui cu legume de primăvară și Hash dublu de cartofi și Demi-Glace de vin roșu ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, vin, brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de coaste cu vin roșu Demi-Glace și cartofi albi prăjiți și sparanghel, Friptură Flatiron cu cartofi Herbed Red Bliss, marmeladă de ceapă roșie și Demi-Glace de vin roșu, și Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. spanacul la abur și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o bucată lungă de folie de plastic peste placa de tăiere și trageți-o sub părțile laterale ale plăcii. Pieptul de pui trebuie așezat pe placa de tăiere acoperită, cu pielea în jos, cu suficient spațiu între ele, astfel încât să se poată așeza plat după ce le fluturați. Pentru a face tăierea fluturelui, tăiați cu grijă (fără a tăia puiul până la capăt) și întindeți carnea de pui, astfel încât să o puteți lăsa într-o singură bucată subțire pe care veți așeza umplutura și apoi înfășurați. Condimentează sânii cu sare și piper. Apoi puneți o altă lungime de folie de plastic peste pieptul de pui condimentat și aplatizați cu ciocan de carne pentru a integra condimentul în pui. * Nota bucătarului: acoperirea puiului cu plasticul va menține, de asemenea, mizeria în jos atunci când bateți cu ciocanul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
3
Puneți puiul subțire și îndepărtați plasticul. Într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună, brânză albastră, brânză ricotta, parmezan, coajă de lămâie și vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Așezați cantități egale de amestec de brânză pe fiecare sân, urmate de cantități egale de spanac aburit. Îndoiți fiecare capăt și rotiți bine, fixându-vă cu scobitori după cum este necesar și așezând pe o foaie de copt. Condimentează cu sare și piper și unge cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Se introduce în cuptor (lăsând un suport pentru cuptor disponibil pentru hash) și se prăjește timp de 45 până la 50 de minute sau până când temperatura internă înregistrează 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți puiul umplut din cuptor și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui UmplutPui Umplut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se toacă fin măslinele și prunele și se combină cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2
Adăugați 2 uncii de brânză albastră și pătrunjel și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Într-o tigaie mare sigură pentru cuptor, adăugați jumătate din ulei (1/4 cană) și încălziți tigaia la foc mic mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați bucățile de sparanghel albit și ceapă tăiată cubulețe și sotati împreună aproximativ 5 minute până când sparanghelul se simte gătit până la mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Într-un castron mare aruncați dovleceii, cartofii albi tăiați cubulețe și cartofii dulci tăiați cubulețe cu restul de 1/4 cană de ulei și condimentați-i cu sare și piper. Obțineți o acoperire uniformă de ulei pe dovlecei și cartofi și așezați-le pe o tavă mare de prăjire. Se acoperă cu amestecul de sparanghel și ceapă și se introduce la cuptor timp de 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Pregătiți demi-glace în timp ce puiul și hash-ul sunt la cuptor, topind untul la foc mediu într-o cratiță și sotând ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună amidonul de porumb și vinul roșu pentru a face tulbureală și adăugați la ceapă împreună cu stocul de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stoc De VițelStoc De Vițel
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se lasă să fiarbă la foc mediu până se reduce cu 1/3, amestecând ocazional.
4
Odată ce hash-ul este complet, aruncați 2 uncii de brânză albastră cu amestec de hash cald și folosind o matriță de cerc de 3 inci sau tăietor de biscuiți ca matriță, formați un cerc al hash-ului în centrul plăcii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
5
Așezați puiul umplut deasupra hash-ului și lingurați o parte din tapenadă pe pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui UmplutPui Umplut
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
6
Stropiți demi-glace peste pui și hash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sparanghel subțire, tăiat, albit și tăiat în bucăți de 1/4 până la 1/2 inchsparanghel subțire, tăiat, albit și tăiat în bucăți de 1/4 până la 1/2 inch281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Struguri roșii, fructe stelate feliate și ierburi proaspete asortate, opționalStruguri roșii, fructe stelate feliate și ierburi proaspete asortate, opțional571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Struguri roșii, fructe stelate feliate și ierburi proaspete asortate, opționalStruguri roșii, fructe stelate feliate și ierburi proaspete asortate, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de pui dezosat, piele pepiept de pui dezosat, piele pe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelatămazăre congelată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de struguriulei de struguri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline kalamatamăsline kalamata12 lingurițe de pudră de usturoinonpareils argintiinonpareils argintii301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1miciceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt12 lingurițe de pudră de usturoiparmezan rasparmezan ras33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel tocatpătrunjel tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprune murate (recomandat: Umeboshi)prune murate (recomandat: Umeboshi)1lingura. otet de vin rosuceapa rosie, cubuleteceapa rosie, cubulete1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt8creveți și cu veneSare și piperSare și piper4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spanac proaspăt, înmuiat și spălat binespanac proaspăt, înmuiat și spălat bine2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi dulci, tăiați cubulețe în bucăți de 1/4 până la 1/2 inci (așezați cartofii tăiați cubulețe pe un prosop de hârtie pentru a absorbi umezeala)cartofi dulci, tăiați cubulețe în bucăți de 1/4 până la 1/2 inci (așezați cartofii tăiați cubulețe pe un prosop de hârtie pentru a absorbi umezeala)1halbăstoc de vițelstoc de vițel2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi albi, tăiați cubulețe în bucăți de 1/4 până la 1/2 inci (așezați cartofii tăiați cubulețe pe un prosop de hârtie pentru a absorbi umezeala)cartofi albi, tăiați cubulețe în bucăți de 1/4 până la 1/2 inci (așezați cartofii tăiați cubulețe pe un prosop de hârtie pentru a absorbi umezeala)12 lingurițe de pudră de usturoisani de fazan daca)sani de fazan daca)2smallsdovlecei, tăiați cubulețe în bucăți de 1/4 până la 1/2 inci (așezați dovleceii tăiați cubulețe pe un prosop de hârtie pentru a absorbi umezeala)dovlecei, tăiați cubulețe în bucăți de 1/4 până la 1/2 inci (așezați dovleceii tăiați cubulețe pe un prosop de hârtie pentru a absorbi umezeala)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista