Fleacul de zmeură al lui Judy
Fleacul de zmeură al lui Judy necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.51 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 568 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, vin marsala, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Fleacul de zmeură al lui Judy, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron rezistent la căldură la viteză mare cu un mixer electric până se omogenizează bine. Bateți în 1/4 cană Marsala.
Așezați peste oala cu apă clocotită, fără a lăsa vasul să atingă apa. Bateți aproximativ 8 minute sau până când amestecul se triplează în volum și temperatura ajunge la 16
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Bateți smântâna până la vârfurile moi într-un castron separat și adăugați 1/4 cană rămasă Marsala, bătând până se formează vârfuri rigide. Rezervați 1 cană de frișcă și pliați ușor frișca rămasă în amestecul de gălbenușuri.
Întindeți fiecare felie de tort uniform cu gem. Împărțiți jumătate din amestecul de cremă uniform în 6 pahare de servire.
Adăugați 1 felie de tort în fiecare pahar. Împărțiți 1 halbă de zmeură uniform peste tort.
Adăugați un alt strat de umplutură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte. Chiar înainte de servire, fleacuri de top cu frișcă rezervată și 1 zmeură rămasă.