Flan De Scorțișoară

Flan De Scorțișoară
Flanul de scorțișoară ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest desert are 250 de calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 58 cenți pe porție. Un amestec de ouă, scorțișoară măcinată, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan de ouă pe crustă de scorțișoară, Julia ' s Cinnamon Toast Flan (budincă de pâine), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați patru căni de cremă de 3/4 cană în tigaie de 13x9x2 inci. Se amestecă zahărul și 1 lingură de apă într-o tigaie mică grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă și o tigaie învolburată, aproximativ 8 minute. Turnați imediat siropul în căni de cremă, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tava De CoptTava De Copt
3
Bateți laptele și scorțișoara într-o cratiță mică pentru a amesteca; aduceți la foc mic. Acoperiți și lăsați să se răcească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Bateți ouăle pentru a le amesteca într-un castron mediu. Treceți treptat laptele de scorțișoară, apoi laptele condensat îndulcit și vanilia. Împărțiți între cupe de cremă căptușite cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
ScorțișoarăScorțișoară
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți cremele până când sunt așezate în centru, aproximativ 55 de minute. Se răcește în apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți cupele de cremă din apă; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
8
Rulați cuțitul mic în jurul cremelor pentru a slăbi. Pentru a desface fiecare, așezați o farfurie mică deasupra cremă; ținând ferm farfuria și ceașca de cremă împreună, răsturnați și agitați ușor, permițând cremă și caramel să se așeze pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Per porție: calorii, 238; grăsimi totale, 4 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 112 mg
10
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista