Rețeta Flan de dovleac cu sirop de Caramel-anason ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 184 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Flan de dovleac acoperit cu Caramel, Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel, și Flan De Lămâie-Anason.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați zahărul granulat și apa într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu 8 minute sau până devin aurii, amestecând ușor. Se amestecă imediat extractul de anason; se toarnă într-o matriță cu inel metalic de 6 1/2 cană acoperită cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul tigaiei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Extract De Anason
Spray De Gătit
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
Combinați dovleacul pur și zahărul brun într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați amidon de porumb și următoarele 5 ingrediente (amidon de porumb prin albus de ou); procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Albușuri De Ou
5
Adăugați lapte, rom și vanilie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Lapte
ROM
6
Se toarnă în matriță și se acoperă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Așezați mucegaiul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți flanul la 350 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
9
Scoateți mucegaiul din tigaie și răciți-l, neacoperit, pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
10
Slăbiți marginea flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
11
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra matriței; inversați flanul pe farfurie.
12
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
13
Garnisiți cu anason stelat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason Stelat
14
Notă: dacă nu aveți o matriță inelară de 6 1/2 cană, înlocuiți o tigaie rotundă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
15
Notă: extractul de anason poate fi găsit în secțiunea de condimente a supermarketului local.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.