Flan De Dovleac Cu Sirop De Caramel-Anason

Flan De Dovleac Cu Sirop De Caramel-Anason
Rețeta Flan de dovleac cu sirop de Caramel-anason ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 184 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Flan de dovleac acoperit cu Caramel, Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel, și Flan De Lămâie-Anason.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați zahărul granulat și apa într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu 8 minute sau până devin aurii, amestecând ușor. Se amestecă imediat extractul de anason; se toarnă într-o matriță cu inel metalic de 6 1/2 cană acoperită cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul tigaiei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Extract De AnasonExtract De Anason
Spray De GătitSpray De Gătit
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Combinați dovleacul pur și zahărul brun într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați amidon de porumb și următoarele 5 ingrediente (amidon de porumb prin albus de ou); procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
5
Adăugați lapte, rom și vanilie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
ROMROM
6
Se toarnă în matriță și se acoperă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați mucegaiul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți flanul la 350 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Scoateți mucegaiul din tigaie și răciți-l, neacoperit, pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Slăbiți marginea flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
11
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra matriței; inversați flanul pe farfurie.
12
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
13
Garnisiți cu anason stelat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
14
Notă: dacă nu aveți o matriță inelară de 6 1/2 cană, înlocuiți o tigaie rotundă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
15
Notă: extractul de anason poate fi găsit în secțiunea de condimente a supermarketului local.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De AnasonExtract De Anason

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Tempranillo
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista