Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez)

Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez)
Rețeta Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 5 ore. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 509 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 361 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de bețișoare de scorțișoară, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan De Arequipe (dulce de leche Flan), și Flan De Leche (Flan De Caramel).

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați prosopul de bucătărie curat în tigaie. Înfășurați exteriorul tăvii springform de 9 inci cu folie și așezați deasupra prosopului. Set ceainic ceai sau oală de apă pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Combinați 1 cană de zahăr și cupa de apă de la calibru într-o cratiță cu fund mediu greu. Gatiti la foc mediu-mare, rotind tigaia ocazional, pana cand zaharul se dizolva complet. Umeziți o perie de patiserie curată și periați orice cristale de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Se fierbe, se învârte tigaia ocazional, până când zahărul devine chihlimbar adânc, 6 până la 10 minute. Se toarnă imediat caramel în tigaie springform și se învârte pentru a acoperi uniform fundul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Între timp, așezați orezul, rămânând 1 1/2 căni de apă și sare într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți bine cu folie de plastic și cuptor cu microunde până când cea mai mare parte a apei este absorbită, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Aduceți restul de 1 cană de zahăr, lapte, lapte condensat îndulcit, bețișoare de scorțișoară și coajă de portocală pentru a fierbe la foc mediu-mare într-o cratiță mare cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați orez, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este îngroșat și orezul este complet fraged 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele. Se răcește la temperatura camerei (Vezi notele).Când s-a răcit, amestecați gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8
Într-un castron curat și uscat bateți albușurile de ou cu atașare la tel la viteză medie-mică până când albușurile încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri rigide, 3 până la 4 minute. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de budincă de orez cu spatula de cauciuc. Răzuiește amestecul de orez peste caramel în formă de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Deschideți ușa cuptorului și setați tigaia de prăjire și flanul pe suportul cuptorului. Turnați cu grijă apă fierbinte în tigaia de prăjire—apa ar trebui să ajungă la jumătatea părților din tigaia de flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți până când flanul este setat, dar încă puțin clătinat, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți tigaia cu formă de arc din tigaia de prăjire și răciți-o pe raft, aproximativ 15 minute. Se răcește complet la frigider, 2 până la 3 ore. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor flanului și inversați pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Îndepărtați și aruncați folia și deschideți matrița cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Scoateți partea de jos.
14
Servește.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista