Flanșe De Dovleac Cu Ghimbir Dublu

Flanșe De Dovleac Cu Ghimbir Dublu
Această rețetă face 6 porții cu 220 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., flanele de dovleac dublu-ghimbir ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flanuri De Dovleac, Briose cu dovleac dublu-ghimbir cu nuci pecan dulci confiate, și Flancuri De Dovleac Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti caramelul, acoperiți ușor 6 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu. Gatiti 4 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti, fara a amesteca, 6 minute sau pana cand amestecul devine auriu in jurul marginilor exterioare. Împărțiți uniform în ramekine pregătite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Pentru a pregăti flanul, combinați 1/3 cană de zahăr și gălbenușurile de ou într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Se amestecă dovleacul și următoarele 3 ingrediente (prin scorțișoară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați laptele, jumătate și jumătate și ghimbirul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
LapteLapte
6
Încălziți amestecul de lapte la foc mediu-mare într-o cratiță grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Reduceți căldura și gătiți la 160, amestecând constant cu un tel .
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc. Se strecoară printr-o sită peste un castron mare; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Împărțiți amestecul de lapte uniform între ramekinele preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Așezați căni într-o tigaie de copt de 13 x 9 inch; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
11
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Se răcește cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
12
Slăbiți cu grijă marginile cremelor cu un cuțit. Inversați ramekins pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
13
Stropiți orice caramel rămas peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista