Fileuri Ușoare De Tarhon

Fileuri Ușoare De Tarhon
Fileurile ușoare de tarhon sunt un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, tarhon, fileuri de grup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Fileuri cu cap plat cu unt de tarhon, File de somon la grătar cu roșii și tarhon, și Fileuri De Pește Ușor De Pâine.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o cratita mica la foc mediu 5 minute sau pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați fileurile de pește pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Stropiți uniform cu suc de lămâie și periați cu amestec de sos de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se fierbe 6 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 10 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță, ungand ocazional cu amestecul de sos de tarhon rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista