Filete de pește prăjite la cuptor nebun (adică nuci!)

Filete de pește prăjite la cuptor nebun (adică nuci!) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 6,62 USD pe porție. O porție conține 1672 calorii, 135g de proteine, și 86G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline lite, arahide, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Pui Prăjit La Cuptor Cu Nuci, Pui Prăjit La Cuptor Cu Nuci, și Pește "prăjit" la cuptor.
Instrucțiuni
Combinați arahide și pesmet, sare și piper.
Se amestecă uleiul cu ouăle bătute.Se usucă fileurile de pește.Înmuiați filetele în ouă, apoi firimiturile.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Coaceți neacoperit în cuptorul de 232° grade timp de 6 minute (în funcție de grosimea filetelor dvs., verificați când sunt fulgi la atingere) întoarceți-vă și coaceți încă 1-3 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.