Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați
Filet de vită cu sos de vin roșu, spanac cremă și cartofi prăjiți trufați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 467 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin turcești, friptură de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Filet de vită cu sos de vin roșu, și Filet de vită cu sos de vin roșu de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă șalotă și ciuperci;saut până la licitație, aproximativ 12 minute.
Presarati zaharul peste; saut pana cand amestecul devine maro intens, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Adăugați oțet; se amestecă până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Adăugați vin; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Adăugați ambele bulionuri, cimbru, boabe de piper și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit 35 de minute pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional.
Se strecoară sosul prin strecurătoare fină în cratiță mică; aruncați solidele.
Se amestecă untul și făina într-un castron mic. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu-mare; se amestecă treptat în amestecul de făină. Gatiti pana cand sosul se reduce la 1 1/4 cani, aproximativ 5 minute. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mediu.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați raftul pe foaia de copt cu margini.
Presărați generos carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea de vită în raft pe foaia de copt. Se prajeste in cuptor pana cand termometrul introdus in centrul carnii de vita Inregistreaza 120 F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute.
Transferați carnea de vită pe tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Se fierbe frisca in oala mare grea pana se reduce la jumatate, aproximativ 4 minute.
Adăugați jumătate de spanac în oală și aruncați doar până când spanacul începe să se ofilească, aproximativ 1 minut.
Adăugați spanacul rămas în oală; aruncați doar până când tot spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Tăiați filetul de vită transversal în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți spanacul cremă între 6 farfurii. Se acoperă cu felii de vită, împărțind în mod egal. Sos de lingură peste și în jurul cărnii de vită. Împărțiți cartofii prăjiți trufați între farfurii și serviți.