Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de ciuperci sălbatice

Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de ciuperci sălbatice
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 595 calorii, 37g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până margarina băț ai putea urma acest curs principal cu Ooey-Gooey Unt De Arahide-Ciocolată Negrese ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe, Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port, și Mămăligă de ciuperci sălbatice cu sos Porcini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați 1/2 cană de ciuperci într-un blender; procesați până la măcinat fin. Tăiați grăsimea din filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Presărați carnea de vită cu ciuperci măcinate, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați carne de vită; gatiti 1 minut pe toate partile sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Așezați filet pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porțiune de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când termometrul pentru carne ajunge la 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Așezați filetul pe un platou și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Combinați apa clocotită și 1 cană de ciuperci într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Scurgeți ciupercile printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-o cratiță medie, rezervând lichid de înmuiere; tocați grosolan ciupercile. Aduceți lichidul de înmuiere rezervat la fierbere și adăugați ciuperci tocate. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 1 cană (aproximativ 12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și unt, amestecând cu un tel până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Se servește cu filet.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista