Filet de vită în sos de ciuperci
Filet de vită în sos de ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 580 calorii, 52G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $7.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de făină, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu sos de ciuperci, Filet de vită piperat cu sos de ciuperci, și Filet de vită cu sos de vin roșu de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și 2 linguri de unt la foc mediu-mare. Gatiti fripturile timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea ajunge la coacerea dorita (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui sa citeasca 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine facut, 170 diametru).
Scoateți într-un platou de servire; păstrați cald.
Pentru a pune sucurile în tigaie, adăugați ciupercile, ceapa și untul rămas; se sotează până când legumele sunt fragede.
Adăugați făina, sarea și piperul; se amestecă treptat bulionul până se omogenizează.
Adăugați sos de rumenire, dacă doriți. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu fripturile.