Filet De Porc Glazurat

Filet De Porc Glazurat
Filetul de porc glazurat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de coajă de portocală, oțet de vin, picurare de tigaie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lichiorul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Tort de trufe cu portocale cu ciocolată și Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Glazurat, Filet De Porc Glazurat, și Filet De Porc Glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Muschiulet:.Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. sare și piper ambele părți ale filetului de porc cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă împreună brânza, 1/2 cană de afine uscate, ierburi și usturoi.Umpleți filetul și înfășurați.Asigurați-vă cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Așezați într-o tigaie de prăjire cu cusătura în jos. Prăjiți până când temperatura internă citește 160 de grade F (45-60 de minute, în funcție de dimensiunea filetului).
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Scoateți din cuptor; așezați filetul pe o farfurie pentru a se odihni. Între timp, faceți glazura.Glazură:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se toarnă tot sucul din tigaia de prăjire și într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se pune pe plită la foc mediu și se aduce la fierbere.Gatiti aproximativ 2 minute sau pana se reduce usor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați toate ingredientele glazurate, cu excepția untului. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se ia de pe foc, se adaugă untul, se amestecă până se dizolvă și sosul este lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Scoateți sfoara din filet.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Așezați filetul pe un platou de servire.
11
Se toarnă glazura peste carne de porc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista